Webshop

Helaas zijn we genoodzaakt om de opening van ons schoonheidsinstituut tot nader order uit te stellen 💔 door COVID-19, maar gezondheid komt op de eerste plaats dus dit is de enige en juiste beslissing.

Lees meer »

Nieuw Nieuw Nieuw #germainetopshape

#GERMAINETOPSHAPE​​Het perfecte plan voor je lichaam in recordtijd te transformeren!​​Bereik een "TOP SHAPE" lichaam met het 360°plan:​​1. Cabineverzoring​2. Thuisverzorging​3. Nutricosmetica​4. Voeding​5. Fitness​​Allemaal in een leuke sportzak!​#wearegermaine #germainedecapuccini 💜

Lees meer »

Boost je weerstand

Wat kan je zelf doen bij het ontbreken van een vaccin tegen covid-19? Zet je weerstand op scherp met een natuurlijke immuun-booster, vitamine C! Het is uitermate belangrijk om ervoor te zorgen dat je lichaam voldoende vitamine C binnenkrijgt.Een tekort aan vitamine C zorgt dat je lichaam niet in staat is om gezonde cellen aan te maken om je te beschermen tegen virussen en bacteriën.Natuurlijk zal het consumeren van vitamine C niet garanderen dat je niet ziek wordt, maar het zal het risico op ziekten wel helpen verminderen.

Lees meer »