Suncare

Wat maakt Germaine de Capuccini uniek?

 

  • De zonneproducten hebben een Australische kwaliteitsnorm. Dit betekent dat ze onderworpen zijn aan de strengste kwaliteitsnorm ter wereld en dat 90% van de UVA-stralen wordt tegen gehouden.
  • Ze bevatten chemische en fysische filters: 
  1. Chemische of organische zonnefilters zijn moleculen die straling kunnen absorberen en de energie omzetten in een onschadelijke vorm. Ze absorberen vooral UVA en UVB waardoor ze dus beschermen tegen beide stralingen.
  2. Fysische of anorganische filters. Ze werken via reflectie en verstrooiing van UV-licht aan hun oppervlak waardoor ze effectief werken als zonnefilter. Hierin zit ook een verkoelende werking.

 

  • Een extra krachtige zonnebescherming om de schadelijke effecten van de zon te bestrijden. Ontworpen voor de meest veeleisende huidtypen die een bescherming nodig hebben tegen rimpels, ouderdomsvlekken tekenen van gevoeligheid. In de zonneproducten voor het gelaat zit er een AGE & SPOT SUN REPAIR-TECHNOLOGIE in: anti-aging, anti-pigmentatie en antioxiderend. Uiterst vloeibare texturen met een "tweede huid"-effect.