Over Lovely Lashes

INTRODUCTIE VAN DE SEXIEST SILK LASHES van LOVELY LASHES PRO

We weten dat wimpers je look naar een ANDER NIVEAU kunnen brengen. Of je nu de voorkeur geeft aan een FULL GLAM of een MINIMAL LOOK

 

LOVELY LASHES PRO hebben onderzoek gedaan en ontdekten dat vrouwen dagelijks de voorkeur geven aan simplistische en minimale make-uplooks.

 

Omdat ze al lang een liefhebber van wimpers zijn, zijn ze geïnspireerd om vrouwen, ongeacht leeftijd, ras of geslacht, in staat te stellen zich mooi te voelen met wimpers die niet alleen hun diverse oogvormen aanvullen, maar ook hun unieke persoonlijkheden.

 

Daarom hebben ze 6 unieke wimpers ontworpen en gemaakt - Coco, Dolly, Grace, Lana, Marilyn, wimper applicator pincet om vast te zetten en Magic eyeliner-pen die voor altijd meegaat.

 

Een kit met alle Lash Essentials om je dagelijkse routine te minimaliseren, terwijl je er nog steeds op je best uitziet.

 

Of je nu houdt van een natuurlijke look of een gewaagde look, LOVELY LASHES PRO heeft een wimper die speciaal voor jou is ontworpen.

 

Hun missie is dat ze willen dat de LOVELY LASHES PRO-vrouwen zich SEXY, ZELFVERZEKERD en VLEKKELOOS voelen wanneer ze deze wimpers dragen.

 

Je zal er verzot op zijn en je op je best voelen elke keer dat je LOVELY LASHES PRO draagt.