Welkom bij schoonheidsinstituut 


Over Zennn Health & Beauty

ZENNN health & beauty staat voor de totale behandeling voor haar en hem voor lichaam en geest in een omgeving waar rust en ontspanning vanaf het eerste moment voelbaar zal zijn.
Een schoonheidsbehandeling is niet alleen belangrijk voor uw huid, maar ook voor uw innerlijke schoonheid. Totale ontspanning is noodzakelijk voor het optimale resultaat.
In schoonheidsinstituut “ZENNN health & beauty” staan persoonlijke aandacht, service, kwaliteit, een gepersonaliseerd advies en een oplossing op maat derhalve voorop!

 

"Totale ontspanning voor haar en hem voor lichaam en geest, pure verwenning en rust"

 

 

Naast het ruime aanbod van massages, wellness behandelingen, lichaamsverzorging en chakratherapie streven we niet alleen naar huidverzorging, maar ook naar huidverbetering specifiek op maat van de klant. Elke huid is verschillend en daarom krijgt u bij ons een individuele analyse, met een oplossing op maat, binnen uw budget.

 

Het is onze passie om u te helpen uw huid te verbeteren en te verjongen op een natuurlijke en gezonde manier. We zetten graag u en uw beauty behoeften centraal. U het juiste advies geven over onze producten en behandelingen is voor ons dan ook prioritair. 

 

“Jouw schoonheid is onze passie”

 

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 

Graag tot binnenkort voor een heerlijk ZENNN moment, Daisy

 


Onze merken


Favoriete Producten